Bliv frivillig til L2022 sammen med GU72.

 

GU72 har sagt ja til at hjælpe DGI under Landssstævnet med at stå for campingområdet. Derfor kan vi godt bruge en masse frivillige til at hjælpe os med at løse den opgave. 

 

Her kan du læse om de opgavetyper, der skal løses hvis du vil være camping-frivillig til Landsstævnet i Svendborg.

 
Som frivillig på en campingplads skal du være med til at skabe rammerne om den gode campingoplevelse – og det er her, at det gode værtskab skal danne rammen om alle de deltagere, der vælger at bo i campingvogn eller telt under Landsstævnet.
 
Opgaver som camping-frivillig:
 
  1. Check in – vores deltagere skal tjekkes ind på campingpladsen. Derfor skal du være med til at scanne deres billet i vores ankomstområde/telt.
 
  1. Anvise område - Du skal være med til at vise vores deltagere på vej når de ankommer til campingpladsen, så de kommer godt på plads så hurtigt som muligt. Det gælder for både campingvogne og telte.
 
  1. Information - det kan ikke undgås, at der vil være spørgsmål om campingpladsen, Landsstævnet eller Svendborg, som du skal forholde dig til som frivillig. Derfor laver vi en infostand i vores ankomstområde/telt.
 
  1. Tryghed - Som campingfrivillig er du også med til at skabe tryghed for vores landsstævnecampister om natten. Derfor skal du i et vagt-team være brandvagt, der har til opgave at gå pladsen igennem ml. kl. 23.00 – 06.00.
 
  1. Målsæning - Vores målsætning er at campingpladsen er ren og pæn og det gør vi ved at du sammen med en anden frivillig går rundt på pladsen og samler affald. På samme tid holder du øje med at campingvogne og telte er korrekt placeret på veje og at tilkørsler holdes fri, og du tilser de toiletfaciliteter, der findes på pladsen.
 
  1. Vagter - Tag gerne vagter af minimum fire timers varighed; og gerne flere dage i træk.
       Hvis du er interresseret i at blive frivillig så skriv dig op her

 
Gymnastik- og Ungdomsforeningen af 1972